| Ana Fikri Ve Kısa Özeti | |
|
+5umutustun26 ECE bahadır Bulent Lider KaaN26 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
AHMET KEMAL
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 24 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : KİTAP OKUMAK Lakap : AHMET Kayıt tarihi : 12/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Nis. 07, 2009 10:14 am | |
| bende | |
|
| |
bahadır
Mesaj Sayısı : 437 Yaş : 44 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : İzcilik/Kamp Lakap : Baharat Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Nis. 07, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
| |
AHMET KEMAL
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 24 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : KİTAP OKUMAK Lakap : AHMET Kayıt tarihi : 12/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Perş. Nis. 09, 2009 6:38 pm | |
| BENDE ONAYLADIM | |
|
| |
bahadır
Mesaj Sayısı : 437 Yaş : 44 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : İzcilik/Kamp Lakap : Baharat Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 10, 2009 8:44 am | |
| | |
|
| |
AHMET KEMAL
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti C.tesi Nis. 11, 2009 12:17 pm | |
| sen söylediysen onaylamayı bize bıraksan diyorum | |
|
| |
AHMET KEMAL
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti C.tesi Nis. 11, 2009 12:19 pm | |
| bahadır ben ve öğretmenimiz dışında burada kimse yok mu | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Paz Nis. 12, 2009 8:16 am | |
| | |
|
| |
egeceren
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 41 Nerden : eskişehir İş/Hobiler : ögrenci Lakap : cadıkız Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Nis. 22, 2009 9:34 pm | |
| | |
|
| |
egeceren
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 41 Nerden : eskişehir İş/Hobiler : ögrenci Lakap : cadıkız Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Nis. 22, 2009 9:42 pm | |
| kitabın adı:koleksiyonc yazar:gülnal kandelen 2tane anne varmışçoçukları ders filan yapmak istemiyormuş ikiside evde oturmak istiyormış hazır evde çoçukları yokken telefonla konuşuyormuş anneleri ikiside ne yapacaklarını dülşünüyorlarmış birden kapı çalmış nursel hanım kapıyı açmışoğlu aksen iki göz iki ceşme ağlıyormuş............. | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Nis. 22, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Nis. 22, 2009 9:49 pm | |
| kitabın adı:selen'in şarkısı yazar:aysel gürmen selen'in sesi çok inceolduğu için herkes selen'inşarkısını dinlermiş en çok da deniz kızının şarkısını söylermiş ardından canı isterse mini mini bir kuşunda şarkısını söyler miş annesinin komşıları selen'in şarkısını dinlermiş bazıları beyenmez ama alkışlarlarmış | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Nis. 22, 2009 9:54 pm | |
| kitabın adı: babam duymasın yazar:aytül akar
bir kız varmış 1. sınıfa başlamış okumayı öğreniyormuş ama onun canı kitap okumayı hiç istemiyormuş kitap okuya bilen arkadaşlarıda kırmızı kurdele almışlardı annesi kızıyordu ama annesini hiç dinlemiyordu sonunda ne olacağını bilmiyordu .......................... | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Nis. 22, 2009 9:59 pm | |
| bir şeftali bin şeftali
bir ülkede bir ağaç varmış ama bu ağaç çok kötüymüş köy çok verimsizmiş 1 tek ağaç saklamış onuda tek birisi biliyormuşoda köyün ağasıymışköylüler o ağacın yerini bilmezlerlermiş köyün ağacı hep kendisini beslermişköylülerin hiçbir yararı olmazmış | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Nis. 22, 2009 10:01 pm | |
| | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Perş. Nis. 23, 2009 8:16 pm | |
| mercimek bey
bir varmş bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir nine ile mercimek bey adında bir oğlu varmış nine yaşlı olmasına rağmen çok çalışkanmış oğlu ise çokmu çok tembelmiş
evlerinin orada küçük bir kulübe varmış orada yatar dururu ama başkada hiç bir şey yapmazmış | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 8:52 am | |
| Böyle özet olur mu benim gibi uzun uzun yazsana | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 8:52 am | |
| Bak sana özet yazıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 9:03 am | |
| Yazar:Mustafa Çelik Adı:Akıllı Çocuk Sayfa Sayısı:67 Özet:Bir gün uzak ülkelerin birinde bir padişah yaşarmış.Bu padişah çok hastaymış.Bir gün her ülkeden adam çağırmış.Gelmişler,bulamamışlar.Gelmişler,gitmişler.Padişah son olarak kim kaldı demiş.Cellat:Amerikalı Bir proföser kaldı efendim demiş.Padişah:Gelsin bakalım bu becerebilecek mi?Amerikalı:Efendim ilk önce inceleyeceğim,sonra ilaç yada ne olduğunu söyleyeceğim demiş.Başlamış incelemeye,yarım saat sürmüş.Sonra nesi olduğunu söylemiş:Efendim Bir böbreğiniz yok!!!Bunun için bir çocuğun böbreğini alacaksınız demiş.Cellat köyden bir çocuk getirmiş.Tam böbreğini alacakken çocuk konuşmak istiyorum demiş.Sen padişah benim böbreğimi alıp,kendi böbreğine yerleştirince,ben ölücem.Yinede biri ölmüş olacak.Bari ben ömrümün geri kalanını yaşayayım.Daha on yaşındayım.Sen ise altmış dokuz yaşındasın bak ölmene az kalmış demiş.Padişah:Haklısın demiş.Bir gün doktor padişahı iyileştirmiş. | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 8:43 pm | |
| mikroptan arkadaşmı olur?
cuma günleri çok yorgun olurum dedi ebruher okuldan çıkışta eve kendini zor atarmış her gün öğle yemeği yerbu cuma günü ekmek aldımutfak masasına kıyafetlerini koymuşkıyafetlerini zar zor giydiüzerinde çok ama çok ağrısı vardıellerini yıkamaya üşenmiş ve en son tenefüste yıkamıştı | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 8:44 pm | |
| halla halla neden istediğim gibi yazarım da
senin kaçözetin oldu | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 8:46 pm | |
| | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 8:52 pm | |
| kitabın adı:herkesin bir işi var yazar:gülsüm cengiz sayfa sayısı:46 özet:küçük bir sincap ve ailesi ile birlikteyaşıyormuş küçük sincap uyandığında annesi:hadi yavrum kendine yiyecekyiyecek toplamaya git dedi küçük sincap:oleyyyyyyyy!!!artık bendemi kendi yiyeceğimitoplayacağım annesi:evet oğlum küçük sincap:tamam anne baybay dedi ve kendine yiyecek toplamaya gitti | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 8:53 pm | |
| oldumu bahadır daha yazıyımmı???????????????????????????????? | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 8:54 pm | |
| | |
|
| |
egeceren
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Nis. 24, 2009 9:04 pm | |
| fuarda mısır var cumartesi günüydü güneş açıyordu ali pencereyi araladı ve dedi ki güneş sarı saçlarını camdan içeri sarkıtıyor dedi gözlerimikamaştırıyor kapısının açtı ve aile bireylerine günaydınnn deedi................... | |
|
| |
| Ana Fikri Ve Kısa Özeti | |
|