| Ana Fikri Ve Kısa Özeti | |
|
+5umutustun26 ECE bahadır Bulent Lider KaaN26 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bahadır
Mesaj Sayısı : 437 Yaş : 44 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : İzcilik/Kamp Lakap : Baharat Kayıt tarihi : 10/03/09
| |
| |
umutustun26
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Mart 20, 2009 10:59 am | |
| | |
|
| |
umutustun26
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Mart 20, 2009 11:00 am | |
| hep açık tutmuş sayılırım | |
|
| |
umutustun26
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Mart 20, 2009 11:00 am | |
| çünkü bu açık halde benim sık kullanılımlarım da bulunur | |
|
| |
umutustun26
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Mart 20, 2009 11:02 am | |
| bb ben bilgisayarı kapatıyom | |
|
| |
Bulent Lider
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 52 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Öğretmen,İzci Lideri Lakap : Liderim Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Cuma Mart 20, 2009 2:29 pm | |
| MEVSİMLERDEN YAZ İDİ MEYVELERDEN KİRAZ İDİ DAHA ÇOK YAZACAKTIM KALEMİM BİTMİŞ İDİ... | |
|
| |
bahadır
Mesaj Sayısı : 437 Yaş : 44 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : İzcilik/Kamp Lakap : Baharat Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti C.tesi Mart 21, 2009 8:53 am | |
| Mektup yazdık kış idi Altın tas altın tarak Kalemim gümüş idi Gelemem yolumuz uzak Daha çok yazacaktım ama Aramızda deniz var Parmaklarım üşümüş idi Mektup ile konuşsak | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti C.tesi Mart 21, 2009 1:37 pm | |
| Arkadaşlar 5-3 saat sonra zengin dilencinin özetini yazıcam | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti C.tesi Mart 21, 2009 4:57 pm | |
| | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Paz Mart 22, 2009 10:06 am | |
| Yazamadım tutan yoktu yazmak istemedim bugün yazıcam | |
|
| |
Bulent Lider
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 52 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Öğretmen,İzci Lideri Lakap : Liderim Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Ptsi Mart 23, 2009 12:43 am | |
| OLSUN YAZARSIN SENİN KADAR YAZAN BİLE YOK... | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Mart 24, 2009 9:37 am | |
| Evet İnşalllah bugün yazıcam | |
|
| |
AHMET KEMAL
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 24 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : KİTAP OKUMAK Lakap : AHMET Kayıt tarihi : 12/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Mart 24, 2009 6:45 pm | |
| Osmanlı Sultanları Sevinç Kuşoğlu 485 sf Kitap çok güzel.Bu kitapta Osmanlı Sultanlarının nasıl yaşadığı,nereleri ele geçirdiği anlatılmış.Beni en etkileyen konu İstanbul'un fethindeki hazırlıklıklardı MUTLAKA OKUMALISINIZ | |
|
| |
AHMET KEMAL
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 24 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : KİTAP OKUMAK Lakap : AHMET Kayıt tarihi : 12/03/09
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Mart 24, 2009 6:53 pm | |
| KURTULUŞ SAVAŞI£NDA EGE ÇOCUKLARI ADNAN ÖZVERİ 176 BU KİTAPTA DÜŞMANLARIN İZMİR'İ İŞGAL ETMEDEN ÖNCE HASAN TAHSİN'İN YANINDA OLAN BİR GRUP ÇOCUĞUN İLK KURŞUNU ATTIKTAN SONRA ŞEHİT DÜŞMELERİ ANLATILMAKTADIR | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Mart 24, 2009 9:15 pm | |
| Yazar:Mustafa Özçelik. Sayfa Sayısı:150. Vayyyyyy.... Adı:Mirasyedi. Özet:Bir zamanlar bir adama bir akrabasından yüklü bir miras kalmıştı.Adam para kazanmanın zorluklarını bilmiyordu.Tabi ki bu paralar eline geçince şımardı.İşini gücünü bırakıp eğlence alemine daldı.İçki içiyor kumar oynuyordu.Parasının biteceğini bilmiyordu.Su gibi harcıyordu.Yaşlı bilgin adamın halini duyunca ona öğüt vermek istedi.Oğlum gençsin paranı sakla buna:Sakla samanı gelir zamanı kitlesidir.Böyle giderse durumun kötü olacak,dedi.Genç adam bu sözleri anlayacak kadar büyük değildi.Ona teşekkür etmek yerine onla alay etti.Kendini daha akıllı sanarak:Git başımdan,ilerde doğacak sıkıntılar yüzünden rahatımı bozamam.Hem elimdeki para öyle çok ki ölesiye kadar bitmez,dedi.Bilginin yapabileceği başka birşey yoktu.Bilgin sen bilirsin dedi.Adam tabi ya!!!! ben bilirim.dedi.Aradan 1-2 yıl geçti bilgin ekmek alırken gencin dilendiğini gördü.Fakat yapacak birşey yoktu,iş işten geçmişti...... | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Mart 24, 2009 9:15 pm | |
| Yazar:Mustafa Özçelik. Sayfa Sayısı:150. Vayyyyyy.... Adı:Mirasyedi. Özet:Bir zamanlar bir adama bir akrabasından yüklü bir miras kalmıştı.Adam para kazanmanın zorluklarını bilmiyordu.Tabi ki bu paralar eline geçince şımardı.İşini gücünü bırakıp eğlence alemine daldı.İçki içiyor kumar oynuyordu.Parasının biteceğini bilmiyordu.Su gibi harcıyordu.Yaşlı bilgin adamın halini duyunca ona öğüt vermek istedi.Oğlum gençsin paranı sakla buna:Sakla samanı gelir zamanı kitlesidir.Böyle giderse durumun kötü olacak,dedi.Genç adam bu sözleri anlayacak kadar büyük değildi.Ona teşekkür etmek yerine onla alay etti.Kendini daha akıllı sanarak:Git başımdan,ilerde doğacak sıkıntılar yüzünden rahatımı bozamam.Hem elimdeki para öyle çok ki ölesiye kadar bitmez,dedi.Bilginin yapabileceği başka birşey yoktu.Bilgin sen bilirsin dedi.Adam tabi ya!!!! ben bilirim.dedi.Aradan 1-2 yıl geçti bilgin ekmek alırken gencin dilendiğini gördü.Fakat yapacak birşey yoktu,iş işten geçmişti...... | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Mart 24, 2009 9:24 pm | |
| Yazar:Mustafa Özçelik. Adı:Obur Köpek. Sayfa Sayısı:100. Özet: Vaktiyle bir köpek acıkmış.Köpeğin adamları kedilere:Bana Smoskin'i getirin demiş.Smoskin kedi imiş.Köpeğin adamları onu almış.Köpek,Smoskin'e:Bana et bul demiş.Smoskin kabul etmiş.Smoskin kasaba gidip et istemiş.Kasap o zaman bana fincan bul yarın vali gelecek o yüzden elimiz boş olmasın.Smoskin kabul etmiş.Nefes nefese kalmış.Ama fincancıya varmış.Fincanı almış.Kasaba vermiş.Kasap ona eti vermiş.Smoskin hemen köpeğe istediklerini vermiş.Bir dahada ortalıkta görünmemiş. | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Salı Mart 24, 2009 9:25 pm | |
| | |
|
| |
Bahadır!
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 24 Nerden : ESKİŞEHİR İş/Hobiler : KİTAP OKUMA Lakap : PATLICAN Kayıt tarihi : 08/03/09
| |
| |
Bulent Lider
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Mart 25, 2009 1:36 am | |
| aferın başka özet çıkaran yokmu koca sınıf koca izci grubu... | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Mart 25, 2009 9:56 am | |
| Ahmet:2 Özet Bahadır:4 Özet | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Mart 25, 2009 10:15 am | |
| Yazar:Bilinmiyor Adı:Sabır Taşı Sayfa Sayısı:93 Özet:Bir gün bir kadın camdan dışarıya bakarmış.Bir kuş yarın akşam bir konakta kırk gün kırk gece bekleceksin.Kısmetin ölü bir şehvade demiş.Bir kere daha gelmiş.Aynısını söylemiş.Kız bunu annesine söylemiş.Annesi buralardan gidelim demiş.Gitmişler akşam olmuş.Bir konağın bahçesinin önüne gelmişler.Oraya yatıp uyumuşlar.Bir kuş onu konağa almış.Bir odaya kapatmış.Kadın uyanmış.Eyvahhhh..!!!!!! demiş.Bir ölü şehzade,demiş.Oda beklemiş.Hep annesini düşünmüş.Otuz dokuzuncu günün bitişinde,bahçeye bakmış bir kız görmüş.Gel dertleşelim demiş.Kız olur demiş,gelmiş.Kadın sarayı gezmiş.Bahçedeki kadın içeri girmiş.Şehzade uyanmış.Demek kırk gün kırk gece başımda kalan sendin,demiş.Onla evlenmiş.Kız daha yeni gelmiş.Şehzade bu kim demiş.Karısı hizmetçi demiş.Aslında şehzadenin başında bekleyen kız oymuş.Sonra şehzadenin işi çıkmış.Mısır'a gidiyormuş.Herkese ne istediğini sormuş.Karısı gerdanlık hizmetçi sabır taşı istemiş.Adam gitmiş gelmiş.Hediyeleri vermiş.Sabır taşı yalancı sihri bozan taşmış.Adamın karısına doğru tutmuş.Karısı herşeyi söylemiş.Hizmetçi ile evlenmiş.Annesini de yanına almışlar. | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Mart 25, 2009 10:16 am | |
| Yubbi beş özetim oldu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Mart 25, 2009 11:07 am | |
| | |
|
| |
bahadır
| Konu: Geri: Ana Fikri Ve Kısa Özeti Çarş. Mart 25, 2009 7:07 pm | |
| | |
|
| |
| Ana Fikri Ve Kısa Özeti | |
|